Dnevnik
|
ponedeljek, 13. avgust 2012 ob 07:50 |
Prodajna mesta s hitro prehrano v Ljubljani rastejo kot gobe po dežju, ampak le malo je takih, ki se oddaljijo od "klasike" - torej od hamburgerjev, koščkov pizze, kebabov, burekov in variacij...
|
|
Dnevnik
|
sreda, 1. avgust 2012 ob 00:20 |
V srcih Slovencev je Izola zapisana kot umirjeno ribiško in poleti živahnejše turistično obmorsko mesto. Tam so doma navtični turizem, kulturno zanimivo staro mestno jedro, ulični labirinti,...
|
|
Dnevnik
|
sreda, 1. avgust 2012 ob 00:20 |
|
|
Delo
|
torek, 24. julij 2012 ob 12:00 |
Sestavine
testo
¼ kg ostre moke
1,5 dcl mlačne vode
čajna žlička svežega kvasa
ščepec soli
nadev
2 jadranska lignja,
1 muškatna hobotnica,
6 svežih inčunov,
½ kg užitnih...
|
|
Revija Viva
|
sreda, 18. julij 2012 ob 14:00 |
Lignji vsebujejo vitamine B2, B3 in B12, fosfor, cink, magnezij in kalij. Odlikuje jih velika vsebnost bakra, ki igra pomembno vlogo pri vsrkavanju ter izkoriščanju železa in tvorbi...
|
|
Dnevnik
|
sreda, 11. julij 2012 ob 00:20 |
Sonce, morje, peščene plaže in vesela zabava do zgodnjih jutranjih ur. To je bilo le nekaj izmed želja, ki so Nikolo Sionova, devetnajstletnega študenta marketinga na ljubljanski ekonomski...
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 9. julij 2012 ob 06:35 |
V zadnjem letu se je v gostinski ponudbi glavnega mesta marsikaj spremenilo.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|